EGYEDÜL ÉS EGYÜTT @MÜPA
2018
Mi lenne ha...?
„Mi lenne, ha” – egy egyszerű kérdés, melynek hatalmas ereje akár világokat képes megmozdítani. Hiszen általa új területeket fedezhetünk fel vagy éppen ellenkezőleg, méltatlanul elfelejtett régi utakat járhatunk be újra.
A 2018-as esemény összes videója ezen a playlisten érhető el.

A kérdés segítségével ébren tarthatjuk a kíváncsiságunkat, felülemelkedhetünk a nézeteltéréseinken, az érthetetlen érthetővé válik és akár a dolgok végére járhatunk.

Előadók: Simon Anholt & Madeline Hung, Bart István, Dr. Csató Gábor, Csepeli György, Fehér Anna Ditta, Hankó Gergely, Dr. Fekete Andrea & Doffek Gábor, Hodász András, Kálló Péter, Simon Renáta, Stumpf Kata, Schieszler Tamás, Michael Shellenberger, Szabó Erik, Dr. Tánczos Eszter, Várady Zsuzsi és Molnár Levente, Kidznews.hu, iamyank
TEDx Danubia logo

A TED egy széles körben elérhető platform a megosztásra érdemes gondolatok (Ideas Worth Spreading) számára. A rendezvénysorozat eredetileg egy szűkebb közösségi kezdeményezésként indult 1984-ben, sajátos módon egyetlen konferenciahelyszínen ötvözve a technológia (Technology), a szórakoztatás (Entertainment) és a design (Design) témaköreit.

Copyright 2021 - Minden jog fenntartva